Ook dit jaar hebben we weer super veel leuke activiteiten. Een kleine greep uit onze activiteiten: 

Broodjes en marshmallows bakken op het kampvuur. Altijd leuk en gezellig! 

Handboogschieten op een heus handboogdoel. Eerst even oefenen en vervolgens een wedstrijdje. Natuurlijk sluiten we af met een ere rondje op onze Vespa (Wij noemen hem de aap). 

Vilten, armbandjes maken en noem maar op! Super leuke kinder-crea-activiteiten. 

Schatten zoeken in de bossen met een metaaldetector. En vervolgens het museum gaan bekijken van Mark die heuse schatten heeft gevonden! 

 

Terwijl de kids spelen kunnen de papa's en/of mama's lekker ontspannen met een uurtje Yoga in de natuur.

Genieten van een heerlijke nek-schouder-massage. Dit is pas echt Het Goeie Leven.. 


Tips in de omgeving

Eerde

Eerde is een mooi Brabants kerkdorp dat centraal ligt tussen de driehoek van Veghel Schijndel en st.Oedenrode. Grenzend aan de dorpsrand van Eerde ligt recreatiegebied Vlagheide. Vlagheide is de poort naar het Nationaal landschap Het Groene Woud en ligt op slechts acht km van Natuurgebied de Maashorst.

Het Groene Woud

Het Groene Woud ligt in het hart van Brabant, in de stedendriehoek Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. In totaal kent het gebied 35.000 hectare. Nationaal Landschap Het Groene Woud is zo bijzonder dat het niet in een paar woorden te vangen is. Een uniek gebied, bedoeld om te beleven, te ervaren en van te genieten. Een gebied waarin mens, toerisme, recreatie en natuur elkaar prachtig aanvullen en in balans zijn.

De Maashorst

Natuurgebied De Maashorst ligt in de gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden en met 3.500 hectare aan pure natuurpracht is het een echte uitdaging om te ontdekken. Natuurgebied De Maashorst biedt u een bijzonder gevarieerd natuur- en cultuurlandschap. Het verrassende groene hart van Brabant trakteert u op prachtige bossen en heidevelden, indrukwekkende stuifduinen, vennen, weiden en spannende kronkelbeekjes. Kom ook genieten van deze afwisseling in flora én fauna. De dieren verheugen zich op uw komst!