Tips in de omgeving

Eerde

Eerde is een mooi Brabants kerkdorp dat centraal ligt tussen de driehoek van Veghel Schijndel en st.Oedenrode. Grenzend aan de dorpsrand van Eerde ligt recreatiegebied Vlagheide. Vlagheide is de poort naar het Nationaal landschap Het Groene Woud en ligt op slechts acht km van Natuurgebied de Maashorst.

Het Groene Woud

Het Groene Woud ligt in het hart van Brabant, in de stedendriehoek Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. In totaal kent het gebied 35.000 hectare. Nationaal Landschap Het Groene Woud is zo bijzonder dat het niet in een paar woorden te vangen is. Een uniek gebied, bedoeld om te beleven, te ervaren en van te genieten. Een gebied waarin mens, toerisme, recreatie en natuur elkaar prachtig aanvullen en in balans zijn.

De Maashorst

Natuurgebied De Maashorst ligt in de gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden en met 3.500 hectare aan pure natuurpracht is het een echte uitdaging om te ontdekken. Natuurgebied De Maashorst biedt u een bijzonder gevarieerd natuur- en cultuurlandschap. Het verrassende groene hart van Brabant trakteert u op prachtige bossen en heidevelden, indrukwekkende stuifduinen, vennen, weiden en spannende kronkelbeekjes. Kom ook genieten van deze afwisseling in flora én fauna. De dieren verheugen zich op uw komst!

Nieuwtjes

Vanaf 1 april bistro weer geopend van woensdag t/m zondag

Datum: 26-02-2018

We krijgen weer voorjaarskriebels..