Verhuur

Kamperen in stijl en met gemak!

Je kan bij ons een mooie safarilodge, een authentieke tipi of een heerlijk retrocaravannetje huren. 

 • Safaritenten
  (S1 en S2)
 • Safaritenten (S1 en S2)

  Met de volledig ingerichte safarilodge combineren wij het bijzondere kampeergevoel met luxe en comfort. De tenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn voorzien van echte bedden, een eigen toilet, warm en koud stromend water, keuken met uitgebreid keukeninventaris. Genieten van de avondzon op je eigen veranda. En natuurlijk zijn de bedden opgemaakt bij aankomst. 

  De safritenten hebben als aankomst en vertrekdata maandag en vrijdag. Klik op de link hieronder voor de beschikbaarheid en prijzen. S1 en S2 in het plattegrondje zijn de safaritenten.  

  Bereken de precieze prijs en kijk voor beschikbaarheid
 • Tipi tent
  (T1 t/m T2)
 • Tipi tent (T1 t/m T2)

  Ben je op zoek naar het echte avontuurlijke kampeergevoel? Dan is de tipi echt iets voor jullie. De tent is geschikt voor 5 personen en zijn voorzien van echte (al opgemaakte) bedden, een verrijdbaar keukenblok, outdoor-cooking pannen borden en bestek, en een eigen vuurplaats! Klik op de link hieronder voor de actuele beschikbaarheid en prijzen. T2 op het plattegrondje is de tipi.   

   

  Bereken de precieze prijs en kijk voor beschikbaarheid
 • Retro Caravan
  (R1 t/m R2)
 • Retro Caravan (R1 t/m R2)

  Kamperen zoals vroeger! Een klein maar super gezellig retro caravannetje. Deze caravan is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. Er is buiten een gas kook toestelletje. De bedden zijn voorzien van een hoeslaken. Je moet zelf je eigen dekbed en kussens meenemen. Klik op de link hieronder voor de actuele beschikbaarheid en prijzen. R1 en R2 op het plattegrondje zijn de retro caravans.

   

  Bereken de precieze prijs en kijk voor beschikbaarheid